Σάββατο 18 Απριλίου 2020

LINGUINE CU CREVETI


5 Crevete mari  curatate ( cu cap si coada)
Ulei extra virgin Ladi & Petra
5 Rosii cherry taiate in jumatate
50 gr ouzo grecesc
50 gr coniac si jumatate de chimen dulce
1 borcan de rosii in sucul lor sau pasta de rosii
1/2 ceapa
1 catel de usturoi
marar
1 kg linguine
sare si piper
               MOD DE PREPARARE:
Spalam si curatam crevetii (lasam coada si capul). In tigaia incinsa sotam ceapa si usturoiul, chimenul dulce taiate marunt si sotam  pina devin de culoare aurie, stingem cu coniac si ouzo .Odata ce se evapora alcoolul adaugam rosiile cherry impreuna cu  sucul de rosii ,sarea si piperul. Lasam sa se gateasca timp de 25 min pina se leaga sosul. Paralel fierbem  timp de 7 min spaghetele ,cind sunt gata nu aruncam toata apa in care s-au fiert , ci o adaugam in sos. Cind sunt gata adugam spagetele la sos si amestecam bine pina se omogenizeaza si se servesc! 

VA DORIM POFTA BUNA SI PASTE FERICIT!!

MULTUMIM BUCATARULUI CHEF FOTIS KARSIOTIS PENTRU ACEASTA RECETA GUSTOASA CARE A IMPARTASIT-O CU NOI!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου